Nominerade till Årets nystartsföretag

Vi kan nu berätta att de tre som blivit nominerade till vårt pris som Årets nystartsföretag är:

Riddargränden cafe´& bistro.

Riddargränden café och bistro har på kort tid blivit ett mysigt och viktigt vattenhål på vår gågata. Här förenas vi kring läcker mat i smakfull miljö. Precis som det finns många rätter på menyn händer det alltid något som lockar till gemenskap. Utöver catering och luncher erbjuds Sunday brunch, populära after works – ja till och med schlager-kvällar. Starten blev tuffare än någon hade kunnat föreställa sig. Knappt hade restaurangen slagit upp portarna innan branden var ett faktum. Men med kärleken till maten och till Ulricehamn tog Evelina fighten och välkomnar oss åter till bords. Som det anstår en riktig riddare.

KW Bowling

Är du noll eller hundra år? Gillar du att tävla, träna eller bara umgås? Faktum är att det spelar mindre roll. I KW Bowlings avslappnade atmosfär kan alla swinga klotet efter sina egna förutsättningar. Här är det inte bara striken som är en fullträff. Även i resturnagen finns flera, supergoda rätter när du behöver fylla på med ny energi efter en spelrunda. Barnkalas och shuffleboard är också uppskattade inslag på denna sociala samlingspunkt. Tur för Ulricehamn att Martin ser till att bowlingen rullar vidare, till glädje för stora och små!

Åsundsholm Golf & Countryclub

En av Sveriges vackraste golfbanor. Så har den kallats och det är inte konstigt med tanke på hur skönt belägen den välklippta greenen är, alldeles vid Åsunden. Men du behöver inte spela golf för att vilja besöka herrgården och dess omgivningar. Du kanske längtar dit för den goda maten, lagad på lokala råvaror? Eller för gästfriheten som möter daggästen, eller för den delen den som bestämt sig för att tillbringa natten i något av de tolv nybäddade rummen? Gör som Birgit Th Sparre gjorde från författarloftet – blicka ut över det blå vattnet och fascineras en stund över den skönhet som vilar över trakten.

 

Den 21 april på näringslivsgalan avslöjas vinnaren!