Nystartat konsultnätverk i Ulricehamn

Syftet är att skapa en möjlighet för företag i Ulricehamn med omnejd att på ett enkelt sätt hitta de tjänster och resurser de behöver för sin verksamhetsutveckling, samtidigt som solo/micro företagare får större möjligheter till att göra affärer lokalt.

– Vi är igång med uppstart och är idag är vi 15 soloföretagare som bestämt oss för att gå vidare i ett nätverk, vi vet att fler är intresserade på sikt, säger Carolina Rosendahl, initiativtagare till konsultnätverket och medarbetare på CaMiRo.

– Nätverket ska vara en lokal, smart, enkel och tydlig kompetensbank för företag att anlita vid behov, resursbrist, kompetensbrist eller vid uppstart av företag, samt för nytillkomna företag i vår kommun. Nätverket kan även erbjuda interimtjänster i samband med rekryteringar och frånvaro, fortsätter Carolina.

Soloföretagen i konsultnätverket kan koppla sig samman så att några kompetenser tar sig an ett större uppdrag och blir därmed väl så bra som en större aktör. Det ger stor chans att de har en bredare och minst lika djup kompetens som etablerade (externa) kanaler.

– Vi kan krydda med den extra glöd som en solo/microföretagare står för.  Vi är lokala och agerar lokalt. Konsultnätverket ska även vara bra partner och utvecklande bollplank till varandra, avslutar hon.

Näringsliv Ulricehamn är med och skapar tjänstenätverket i Ulricehamn som utifrån en gemensam plattform kan erbjuda småbolag hjälp och stöttning i sin företagsutveckling.

Vill du veta mer om konsultnätverket?

Gå in på hemsidan: ulricehamnskonsultnatverk.se
Kontakta Carolina Rosendahl, 0705-355256 eller carolina@camiro.se eller Patrik Andersson hos oss på Näringsliv Ulricehamn

Patrik, landsbygdsutvecklare

Patrik Andersson

Näringslivs- & Landsbygdsutvecklare
Projektsamordnare

Telefon: 0321-59 59 67
patrik.andersson@nuab.eu

Arbetar med näringslivs- & landsbygdsutveckling och är kontaktperson mot Landsbygdsalliansen och övriga utvecklingsgrupper i Ulricehamns Kommun.