Cykelturveckan kommer till Ulricehamn!

Under vecka 27, 3–8 juli är det dags för det årligen återkommande evenemanget Cykelturveckan, denna gång kommer det till Ulricehamn.

2022-02-28

Vi ser fram emot att få välkomna cykelsugna besökare från hela Sverige hit till oss. Cykelturveckan eller Cykelturistveckan som den hette från början startade redan i mitten av 80-talet genom Cykelfrämjandet. 2005 fick Ulricehamn äran att stå värd för evenemanget för första gången och nu 17 år senare får vi göra det igen.

Under fyra dagar kommer det att arrangeras cykelrundor i olika väderstreck för att vi ska kunna visa upp så mycket som möjligt av de fantastiska omgivningarna och de trevliga besöksmålen och företagen som vi har här. Evenemanget är en fantastiskt fin marknadsföringsmöjlighet.

Fantastiskt roligt att vi nu äntligen kan köra. Kommer bli en kanonfin vecka för alla de som besöker oss, men också för alla i Ulricehamn med omnejd. Vi ser verkligen  fram emot det här, säger Helena Haglund, turistchef.

Vi kommer tillsammans med företagen och föreningarna i kommunen att arrangera trevliga kringaktiviteter som alla kan ta del av under veckan. Förutom tillresta deltagare kommer evenemanget även att rikta sig till boende i närområdet. Det kommer gå att anmäla sig på plats under veckan till enstaka dagsetapper.

Läs mer om evenemanget här!

För mer information kontakta:

Helena Haglund - personal

Helena Haglund

Turistchef

Telefon: 0321- 59 59 64
helena.haglund@nuab.eu

Arbetar med den strategiska utvecklingen för turismen i kommunen.