Nya industrilokaler på Hesters Industriområde

Under oktober har det blivit klart med försäljning av kommunal industrimark på Hesters Industriområde i Ulricehamn. Det är företaget Abreco som har köpt marken och de har för avsikt att bygga så kallade industrifack på tomten på Verktygsgatan.

2019-10-25

”Vi har stor efterfrågan på verksamhetslokaler i Ulricehamn så det väldigt roligt att vi fått in en aktör som nu bygger lokaler som även passar mindre företag som kanske har svårt att bygga själva”, säger Annica Berglund, näringslivsutvecklare på Näringsliv Ulricehamn AB.

Industrifacken riktar sig främst åt egenföretagare så som hantverkare och verksamheter inom lager, verkstad, logistik och kontor. Varje fack köps i bolagsform och skapar möjligheter för de som söker ett kostnadseffektivt sätt att bygga en verksamhetslokal. Eftersom innerväggar inte är bärande kan storleken enkelt anpassas för en specifik verksamhet, från 100 till 1000 kvadratmeter.

Abreco har tillsammans med systerföretaget PNP Stålhallar tidigare byggt liknande lokaler runt om i Sverige. ”Vi ser Ulricehamn som en intressant marknad med ett behov av prisvärda verksamhetslokaler. Ambitionen är att bygga 10 stycken industrifack som skall vara klara för inflyttning under 2020. Försäljningen kommer att påbörjas snarast och hanteras av lokal mäklare”, säger Peter Johansson företrädare för bolagen.

För mer information kontakta:

Annica Berglund

Näringslivsutvecklare

Telefon: 0321-59 59 63
annica.berglund@nuab.eu

Arbetar med och för utveckling av näringslivsfrågor. Kontakt för företag som vill etablera och köpa industrimark.