Laddar Evenemang

« All Events

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digital Vasaloppsträff 17 september

17 september, 2021 @ 08:00 - 09:00

Näringsliv Ulricehamn bjuder in till en digital Vasaloppsträff fredagen den 17 september och du är varmt välkommen att delta.

Lassalyckan blev 2011 ett certifierat Vasaloppscenter inom Vasaloppets alla tre grenar, cykel, skidor och löpning. Näringsliv Ulricehamn äger och förvaltar varumärket och har sedan starten samarbetat med Vasaloppet kring marknadsföringsinsatser och certifieringar.

Den 17 september kommer Johan Rydén Eventchef Vasaloppet, Mats Rylander projektledare för Vasaloppets 100-årsjubileé och Vd:n för Vasaloppet Johan Eriksson att finnas med oss via Teams och berättar om sin organisation och den kommande jubileumsturnén.

Vasaloppet firar 100 år 2022 och kommer med start i oktober att ge sig ut på en rörelseturné runt om i landet. Vasaloppets syfte, att sätta folk i rörelse och få fler att uppleva naturen, kommer att genomsyra hela 100-årsfirandet. Den 23 oktober kommer därför Vasaloppet ner hit till Ulricehamn och vi kommer tillsammans arrangera en dag fylld med spännande aktiviteter och tävlingar på Lassalyckan.

Ulricehamn och Lassalyckan fick 2020 en certifierad Vasaloppscoach då Markus Jönsson, en redan väletablerad coach för främst skidor och rullskidor bestämde sig för att ansöka. Markus sällar sig nu till skaran av välkända och etablerade Vasaloppscoacher som Johan och Anna Olsson, Staffan Larsson, Mattias Svahn och Rikard Tynell. Näringsliv Ulricehamn har stöttat Markus i hans satsning och vi har sedan tidigare ett väl fungerande samarbete och marknadsför de läger och kurser han arrangerar i Ulricehamn. Markus kommer att berätta om sitt företag, hur han arbetar idag med att coacha och utveckla med utgångspunkt ifrån egna erfarenheter och vilka planer som finns framöver.

Hotell Lassalyckan är lite av ett nav på Lassalyckan och en viktig aktör för besöksnäringen. I januari 2021 stod utbyggnaden av Hotellet klart och anläggningen kunde då bland annat presentera 11 nya 4-bäddsrum och en helt ny konferensavdelning. Pernilla Axelsson som är verksamhetsansvarig på Hotell Lassalyckan berättar om utbyggnaden och vad det betyder för hotellet och deras verksamhet.
www.hotell-lassalyckan.se

 

Anmäl dig via formuläret:

  Detaljer

  Datum:
  17 september, 2021
  Tid:
  08:00 - 09:00

  Arrangör

  Näringsliv Ulricehamn AB
  E-post:
  info@nuab.eu

  Detaljer

  Datum:
  17 september, 2021
  Tid:
  08:00 - 09:00

  Arrangör

  Näringsliv Ulricehamn AB
  E-post:
  info@nuab.eu