Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ulricehamns Näringslivs Galadag 2024

april 12 @ 07:30 - 23:30

Välkommen till en dag och kväll fullspäckad med inspiration, kunskap och underhållning på Ulricehamns Näringslivs Galadag 2024!

Vi på Näringsliv Ulricehamn tillsammans med Företagarna är glada att bjuda in er till en dag som kommer att vara fylld av insiktsfulla föreläsningar från några av landets experter inom företagsutveckling och ekonomi. På förmiddagen, med start kl 07:30, kommer ni att få ta del av Johan Skölds djupa insikter om framtidens företagande och Anders Borgs analyser om globala trender och ekonomiska utsikter. Deras kunskap kommer att ge er värdefulla verktyg och strategier för att navigera framgångsrikt genom dagens komplexa affärsvärld.

Men dagen stannar inte där! På kvällen väntar en minnesvärd och festlig tillställning med underhållning av högsta kvalitet, med start kl 18:30. Lady2Duo, bestående av Anna Brygård och Sara Nord, kommer att förgylla kvällen med sin fantastiska musik och energiska framträdande. Tillsammans med prisutdelning, mingel och en utsökt galamiddag blir det en kväll att minnas och njuta av tillsammans med kollegor och vänner från näringslivet.

Så markera den 12 april i era kalendrar och köp biljetter idag, så ser vi fram emot en dag och kväll som kommer att inspirera, underhålla och skapa minnen för livet på Ulricehamns näringslivs galadag 2024!

www.galadagen.se

På förmiddagen är vi på Folkets Hus och kvällens festligheter blir på Hotell Lassalyckan.

 

Detaljer

Datum:
april 12
Tid:
07:30 - 23:30
Webbplats:
https://www.galadagen.se/

Arrangörer

Näringsliv Ulricehamn AB
Företagarna

Detaljer

Datum:
april 12
Tid:
07:30 - 23:30
Webbplats:
https://www.galadagen.se/

Arrangörer

Näringsliv Ulricehamn AB
Företagarna