Laddar Evenemang

« All Events

Ulricehamns Näringslivs Galadag 2022

november 11

 

Nu välkomnar vi dig till en härlig galadag på Hotell Lassalyckan. Vi har fått ställa in och skjuta fram under ett par år men nu är det äntligen spikat. 11 november blir den återigen en härlig Näringslivsgala med spännande föreläsare, mässa, prisutdelningar, underhållning och såklart en galamiddag! Galadagen är uppdelad i föreläsningar, panelsamtal och nätverkande på dagen. Galamiddagen samt kvällsunderhållningen startar klockan 19.00.

Preliminärt schema:

Galadagen:
11.30 Start för dagen. Lunch samt mingel och nätverkande.
Dagen bjuder vidare på: Föreläsning med Pär Johansson ( Glada Hudik ) ungefär klockan 13.00. Ytterligare en spännande föreläsning av Janne Björge runt klockan 15.00. Intervjuer med tidigare års vinnare Lindas Träningscenter, VV Sol samt Blidsbergs mekaniska. Mässa med lokala företag. Fika.
Moderator för dagen är Henrik Ericsson från Ulricehamns Tidning.

Kvällens gala:

Start och insläpp klockan 19.00
Även kvällen tillbringar vi på Hotell Lassalyckan och vi håller till överst i den nya konferensvåningen. Här bjuds det på 3-rätters välsmakande meny med utvalt dryckespaket. Rickard Skoglund kommer vara kvällens konferencier och kommer också stå för underhållningen från scen ihop med sina välbekanta vänner. Vi kommer bjudas på 4 stycken prisceremonier där årets vinnare får komma upp på scenen. Självklart finns det en bar där man efter middagen kan köpa goda drycker.

Vi ser mycket fram emot att äntligen kunna få hålla en Näringslivgala igen!

Köp biljetter här! ( Begränsat antal platser )

Detta är ett samarbete mellan Företagarna Ulricehamn och Näringsliv Ulricehamn.

Detaljer

Datum:
november 11

Plats

Hotell Lassalyckan
Sanatoriebacken 10
Ulricehamn, 523 32 Sverige
+ Google Map

Detaljer

Datum:
november 11

Plats

Hotell Lassalyckan
Sanatoriebacken 10
Ulricehamn, 523 32 Sverige
+ Google Map