Laddar Evenemang

« All Events

Trendrapport: Handel i förändring

juni 11 @ 08:00 - 10:00

Välkommen den 11 juni till en trendrapport: Handel i förändring

Näringsliv Ulricehamn tillsammans med Cityföreningen bjuder in till en tankeväckande och insiktsfull föreläsning om aktuella trender inom handeln. Tillsammans med experter från Brainforest kommer vi att utforska den senaste utvecklingen inom handeln och dess påverkan på konsumenterna.

Vår omvärld påverkar oss hela tiden. Pandemi, krig, lågkonjunktur, inflation, teknologisk utveckling och samhällsförändringar är exempel på omvärldsfaktorer den senaste tiden som har stor inverkan på hur vi mår, våra behov, våra värderingar och hur vi väljer att agera. Genom att förstå varför vissa konsumenter känner på visst sätt kan vi förutspå köpbeteenden. Detta kan i sin tur användas för att utveckla nya produkter och tjänster som är anpassade för kommande behov, identifiera nya kunder, bygga lojalitet och öka engagemang.

Missa inte denna föreläsning, där vi berättar om vilka konsumentkänslor som ligger till grund för nya konsumentbeteenden och tipsar om framgångsstrategier för att möta de nya behoven som uppstår under 2024/2025.

Vi bjuder på kaffe/te och fralla.

Anmäl dig här:

  När jag trycker på "Skicka" godkänner jag att mina personuppgifter sparas för kommunikation med och av Näringsliv Ulricehamn.

  Detaljer

  Datum:
  juni 11
  Tid:
  08:00 - 10:00

  Arrangörer

  Näringsliv Ulricehamn AB
  Ulricehamns Cityförening

  Plats

  Hotell Bogesund
  Sturegatan 7
  Ulricehamn,
  + Google Map

  Detaljer

  Datum:
  juni 11
  Tid:
  08:00 - 10:00

  Arrangörer

  Näringsliv Ulricehamn AB
  Ulricehamns Cityförening

  Plats

  Hotell Bogesund
  Sturegatan 7
  Ulricehamn,
  + Google Map