Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tänk tillväxt från start – Om att tänka tillväxt redan från start

21 januari, 2021 @ 15:00 - 16:00

För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare. Det kan vara mycket tillfredsställande att driva ett företag i tillväxt. Samtidigt är det en stor utmaning. Fundera över vad som är ditt önskeläge och vad som krävs för att nå det. Om det är din vilja och ambition att få företaget att växa och om det finns potential i din affärsidé – då är det här seminariet för dig.

Seminariet ”Att växa” ger dig kunskap och inspiration för att ta nästa steg på din tillväxtresa. Under seminariet diskuterar vi de områden som är särskilt utmanande för företag i tillväxt. Efter seminariet har du förhoppningsvis ny kunskap och verktyg för att planera din fortsatta tillväxtresa. Vi på Almi har länge arbetat nära Sveriges småföretagare och det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva företag. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas som företagare.

Våra startseminarier består både av inspiration och nyttig information. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

OBS: länk sänds via mail dagen före och en timma innan start. Hittar du inte ditt mail så ta en titt i din skräppost.

Arrangör är ALMI Företagspartner och du anmäler dig här

Detaljer

Datum:
21 januari, 2021
Tid:
15:00 - 16:00
Webbplats:
https://www.almi.se/kalendarium/?eventid=295026

Detaljer

Datum:
21 januari, 2021
Tid:
15:00 - 16:00
Webbplats:
https://www.almi.se/kalendarium/?eventid=295026