Laddar Evenemang

« All Events

Lunchmöte, Svensk Näringsliv presenterar årets ranking & företagsklimat

september 28 @ 11:30 - 13:00

Nu är det dags för Svensk Näringslivs årliga ranking och företagsklimat. Anton Oskarsson ifrån Svensk Näringsliv gästar oss på detta lunchmöte och berättar om årets undersökning och dess resultat. 

I Ulricehamns kommun finns tusentals företag – från globala industri och tjänsteföretag till små enmansföretag. De står för innovationer, utveckling och arbetstillfällen. Företagen skapar liv och gör kommunen till en attraktiv plats att bo, leva och verka. Men som företagare är man beroende av fungerande samhällsservice, effektiv myndighetsutövning och ett gott lokalt företagsklimat.

Därför gör Svenskt Näringsliv varje år en enkätundersökning där lokala företag får ge sin syn på hur det är att driva företag i Ulricehamn. Den 28 september släpps resultatet och den årliga rankingen över kommunernas företagsklimat.

Varmt välkommen till ett lunchmöte där vi går igenom Ulricehamns resultat och diskuterar vad som krävs för att förutsättningarna ska bli ännu bättre under kommande år.

Vi bjuder på lunch!

  Ibland kan det ta lite tid att skicka in anmälan. Efter man tryckt på skicka står den och jobbar upp till 30 sekunder. Vi ber om ursäkt för detta och försöker hitta en lösning.

   

  Man i kavaj

  Anton Oskarsson från Svenskt Näringsliv

  Detaljer

  Datum:
  september 28
  Tid:
  11:30 - 13:00

  Arrangör

  Näringsliv Ulricehamn AB
  E-post:
  info@nuab.eu

  Plats

  Hotell Bogesund
  Sturegatan 7
  Ulricehamn,
  + Google Map

  Detaljer

  Datum:
  september 28
  Tid:
  11:30 - 13:00

  Arrangör

  Näringsliv Ulricehamn AB
  E-post:
  info@nuab.eu

  Plats

  Hotell Bogesund
  Sturegatan 7
  Ulricehamn,
  + Google Map