Laddar Evenemang

« All Events

Samhällsbyggnadsfrukost – Maj

maj 24 @ 08:00 - 10:00

Välkommen till samhällsbyggnadsträff den 24 maj på Hotell Lassalyckan. Näringsliv Ulricehamn tillsammans med Sektor Miljö och Samhällsbyggnad bjuder regelbundet in till möten för att informera och föra dialog om områden som hör till miljö och samhällsbyggnad i Ulricehamns kommun. Träffen riktar sig till dig som är aktiv inom byggbranschen, fastighet eller utveckling. Det kan exempelvis vara du som är projektledare, exploatör, entreprenör, fastighetsförsäljare eller är delaktig i byggprojekt på ett eller annat sätt.

Denna gång är temat planerade kommunala byggnationer och pågående samt kommande detaljplaner. 

Ulricehamns kommun har flera större projekt och byggnationer på gång runt om i kommunen, både i centralort och på landsbygd. Fastighet kommer att redogöra vilka planerade kommunala byggnationer som finns och ni får chansen att ställa era frågor.

Plan- och Exploateringsenheten kommer gå igenom pågående och kommande detaljplaner för kommunen. En detaljplan visar bland annat hur mycket man får bygga, hur höga byggnader får vara och om det ska vara bostäder, industri eller kanske en park på området. En detaljplan är juridiskt bindande och regleras i plan- och bygglagen.

Vi bjuder på kaffe/te och fralla.

Anmäl dig här:

  När jag trycker på "Skicka" godkänner jag att mina personuppgifter sparas för kommunikation med och av Näringsliv Ulricehamn.

  Detaljer

  Datum:
  maj 24
  Tid:
  08:00 - 10:00

  Arrangörer

  Näringsliv Ulricehamn AB
  Ulricehamns Kommun

  Plats

  Hotell Lassalyckan
  Sanatoriebacken 10
  Ulricehamn, 523 32 Sverige
  + Google Map

  Detaljer

  Datum:
  maj 24
  Tid:
  08:00 - 10:00

  Arrangörer

  Näringsliv Ulricehamn AB
  Ulricehamns Kommun

  Plats

  Hotell Lassalyckan
  Sanatoriebacken 10
  Ulricehamn, 523 32 Sverige
  + Google Map