Laddar Evenemang

« All Events

Kommunikationsnätverk – Bryter din hemsida mot lagen och är den ens intressant?

september 12 @ 08:00 - 10:00

När såg du sist på er hemsida med kritiska ögon? Ofta ligger fokus på det interna som att uppdatera kontaktuppgifter, byta hero-bild till senaste kampanjen, lägga till produktionformation eller att skriva en ny artikel. Men är hemsidan verkligen attraktiv och lätt att använda? Nästa nätverksträff den 12 september tar vi oss tiden. Med fokus på en Attraktiv upplevelse och en Tillgänglig webbplats delar vi upp vår morgon i två pass med både föreläsning och gemensam workshop.

Agenda

Välkomstmingel och frukost
• Pass 1
o Tillgänglinglig webbplats
o Workshop övning

• Pass 2
o Attraktiv upplevelse
o Workshopövning
Avslutning och summering

Ett nätverk för dig som arbetar med kommunikation på ett företag inom Ulricehamns kommun! Du kan exempelvis vara kommunikatör, marknadsförare eller ha en annan titel, där ansvaret med att marknadsföra företaget ligger på din tjänst.

Många kan ibland känna sig ensamma i sina roller och har många olika uppdrag på sitt bord. Du ska ofta kunna mycket inom många olika områden och ansvara för att företaget syns både internt och externt. Vi på Näringsliv Ulricehamn har skapat ett nätverk för att du ska träffa likasinnade och kunna utbyta kunskap och erfarenheter. Vi gör det tillsammans med IPM som finns lokalt här i Ulricehamn med alla sina specialister. Under varje träff är tanken att vi ska ha ett tema utefter vad gruppen söker och vad som är aktuellt just nu. Tillsammans ska vi komma framåt och utveckla våra kunskaper till nästa nivå.

Vi bjuder på kaffe/te och fralla.

Anmäl dig här:

  När jag trycker på "Skicka" godkänner jag att mina personuppgifter sparas för kommunikation med och av Näringsliv Ulricehamn.

  Detaljer

  Datum:
  september 12
  Tid:
  08:00 - 10:00

  Arrangörer

  Näringsliv Ulricehamn AB
  IPM Ulricehamn

  Plats

  IPM Ulricehamn
  Storgatan 61
  Ulricehamn,
  + Google Map
  Visa Plats-webbplats

  Detaljer

  Datum:
  september 12
  Tid:
  08:00 - 10:00

  Arrangörer

  Näringsliv Ulricehamn AB
  IPM Ulricehamn

  Plats

  IPM Ulricehamn
  Storgatan 61
  Ulricehamn,
  + Google Map
  Visa Plats-webbplats