Laddar Evenemang

« All Events

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Handledarutbildning

november 27 @ 09:00 - 12:30

Planerar ni att anställa nya medarbetare eller för att ta emot elever och praktikanter?
I så fall är en handledarutbildning en bra investering. En handledarutbildning ger kunskap och förståelse om det arbetsplatsförlagda lärandet inför prao, LIA och APL, samt fungerar även som en introduktion för nyanställda. Handledarutbildningen ger dig kunskap och verktyg för att du på bästa sätt ska kunna ta emot elever på praktik och känna dig väl förberedd i handledarrollen.

Vår branschspecifika handledarutbildning är framtagen för handledning inom producerande företag och är lika användbar för att handleda kollegor som studerande. Utbildningen ger dig verktygen för att höja kvaliteten på det arbetsplatsförlagda lärandet. Du får kunskaper om processerna som stärker relationen mellan skola-företag. Du får också träning och verktyg för att kunna ge feedback, uppföljning och leda det goda samtalet.

Målgrupp
Grundläggande allmän handledarutbildning som vänder sig till både nya och blivande handledare, och som tar emot nyanställda och/eller elever och praktikanter.

Begränsat med platser

Drop-in fika kl. 8.30. Möjlighet till lunch 12.30 till självkostnadspris.

Pris: 1 500 kr ex moms

Begränsat antal platser.

Anmäl dig här:

  När jag trycker på "Skicka" godkänner jag att mina personuppgifter sparas för kommunikation med och av Näringsliv Ulricehamn.

  Detaljer

  Datum:
  november 27
  Tid:
  09:00 - 12:30

  Plats

  Hotell Lassalyckan
  Sanatoriebacken 10
  Ulricehamn, 523 32 Sverige
  + Google Map

  Detaljer

  Datum:
  november 27
  Tid:
  09:00 - 12:30

  Plats

  Hotell Lassalyckan
  Sanatoriebacken 10
  Ulricehamn, 523 32 Sverige
  + Google Map