Laddar Evenemang

« All Events

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hållbarhetsfrukost

maj 23 @ 08:00 - 10:00

Näringsliv Ulricehamns tillsammans med Framstark, Hur Hållbart och Almi Väst bjuder in till en hållbarhetsfrukost på Hotell Bogesund den 23 maj.

I denna frukostföreläsning kommer du få kunskap om klimatförändringarna som sker och hur drabbar dem oss. Du kommer få  bekanta dig med utvalda kommande lagkrav och vad som händer just nu inom olika direktiv. Vem kommer påverkas av allt detta?

Som företag kan det vara en utmaning att starta upp eller vidareutveckla sitt hållbarhetsarbete och att sätta rätt ambitionsnivå utefter sina egna förutsättningar. Vi kommer presentera konkreta steg utifrån en hållbarhetsprocess och ni kommer få med er en checklista som guider er genom de olika stegen.

 

Framstark grundades utifrån en drivkraft att påverka organisationer att skapa affärer som bygger på goda och sunda värderingar där samsyn i organisationen är nyckeln.

Hur Hållbart hjälper dig på din hållbarhetsresa. Stora som små, alla kan vi göra något och varje litet steg i rätt riktning är viktigt.

Almi Västs uppdrag är att ge västsvenska små och medelstora företag de bästa förutsättningarna för att lyckas med sitt företagande. Vi erbjuder lån, affärsutveckling och riskkapital till företag som vill och kan utvecklas och växa hållbart.

 

Vi bjuder på frukost!

Anmäl dig här:

  När jag trycker på "Skicka" godkänner jag att mina personuppgifter sparas för kommunikation med och av Näringsliv Ulricehamn.

  Detaljer

  Datum:
  maj 23
  Tid:
  08:00 - 10:00

  Arrangör

  Näringsliv Ulricehamn AB
  E-post
  info@nuab.eu

  Plats

  Hotell Bogesund
  Sturegatan 7
  Ulricehamn,
  + Google Map

  Detaljer

  Datum:
  maj 23
  Tid:
  08:00 - 10:00

  Arrangör

  Näringsliv Ulricehamn AB
  E-post
  info@nuab.eu

  Plats

  Hotell Bogesund
  Sturegatan 7
  Ulricehamn,
  + Google Map