Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fredagsklubben 27 oktober

27 oktober, 2023 @ 07:00 - 09:00

Berättelser och intryck från Årets utmärkelser och vinnare 2023

Välkommen till Fredagsklubben den 27 oktober. Du kommer att få höra berättelser och intryck från Årets utmärkelser och vinnare 2023. Moderator i morgonsoffan är Göran Borgås – Ulricehamnare och travexpert från TV4.

Årets Företagare/Hus/UTvecklare – Linda & Viktor Ståhl ( Hökerum Fastigheter)

Bakgrund
Hökerum Fastigheter ingår i den Ulricehamnsbaserade koncernen Ståhl & Ståhl som även utvecklar och producerar logistikfastigheter och bostäder för egen förvaltning via CH Square och Dynamo Fastigheter. Ståhl & Ståhl bildades maj 2019 i samband med en ägardelning av Familjen Ståhl Invest, där de bolag som avsåg fastighetsförvaltning (Hökerum Fastigheter) skiftades ut till den nya koncernen och skiljdes från byggverksamheten Hökerum Bygg AB. Koncernens organisation har därmed mångårig erfarenhet inom både fastighets- och byggbranschen. Hökerum Fastigheter äger och förvaltar idag fastigheter i Ulricehamn, Jönköping, Huskvarna och Borås. Ett fastighetsbestånd som för närvarande omfattar ca 1 220 bostäder och 85 000 kvm lokalyta.

Motivering
Med en vilja av Ståhl har familjen under många år visat stort prov på målmedvetenhet i allt man gör. I företaget och för Ulricehamn, alltid med fokus på kvalitet i minsta detalj. Med modet att köpa Väveriet, riva och bygga om, har man verkligen satt Ulricehamn på kartan genom att skapa denna företagspark och ett ”Center of innovation”. Man har möjligheterna och tar dem till en helt ny nivå. Föredömligt och hållbart!

Årets Unga Företagare – Anton Petersson ( Ulricehamns Trädfällning)

Bakgrund
Efter sin gymnasietid på Naturbruksskolan i Svenljunga, startade Anton 2018 som ung talang, Ulricehamns trädfällning. Då hade han redan fällt träd i flera år, var ambassadör för Husqvarna och hade två VM i motorsåg i ryggen. Idag en väl inarbetad verksamhet med kontinuerlig tillväxt och lönsamhet. Bolaget erbjuder sina tjänster inom skogsvård till skogsbolag, kommun, föreningar och privatpersoner.

Motivering
Med passion för träd och motorsågar har Anton blivit en riktig fena på att fälla träd och arbeta med motorsåg. Med intresse och passion har bolaget vuxit med större marknads-andelar till fem anställda och kontinuerligt hög lönsamhet. En sann entreprenör som i allt arbetar med hållbarhet, miljö och kvalitet vilket kunderna uppskattar.

Årets Butik – Rebecca Karlsson (Style by Becca)

Style By Becca
Efter flytten från Gällstad till vår gågata så har aktiviteten och engagemanget varit högt hos Style By Becca. Här möts du av en personlig, genuin service och kläder i alla storlekar. Förutom stilrena tips till din nästa outfit så kan du boka egen tid för utprovning i butiken när det passar dig. På sociala medier uppdateras det flitigt och det bjuds på både shoppingtips och visdomsord.

Årets Nystart – Evelina Wilhelmsson (Riddargränden)

Restaurang Riddargränden
Riddargränden café och bistro har på kort tid blivit ett mysigt och viktigt vattenhål på vår gågata. Här förenas vi kring läcker mat i smakfull miljö. Precis som det finns många rätter på menyn händer det alltid något som lockar till gemenskap. Utöver catering och luncher erbjuds Sunday brunch, populära after works – ja till och med schlager-kvällar. Starten blev tuffare än någon hade kunnat föreställa sig. Knappt hade restaurangen slagit upp portarna innan branden var ett faktum. Men med kärleken till maten och till Ulricehamn tog Evelina fighten och välkomnar oss åter till bords. Som det anstår en riktig riddare.

 

Fredagsklubben är ett frukostmöte som arrangeras i samarbete mellan Företagarna Ulricehamn och Näringsliv Ulricehamn AB. Vi bjuder på frukost.
Läs mer och anmäl dig här!

Detaljer

Datum:
27 oktober, 2023
Tid:
07:00 - 09:00
Webbplats:
https://www.foretagarna.se/event/vastra-gotaland/2023/oktober/ulricehamn-fredagsklubben/

Arrangörer

Näringsliv Ulricehamn AB
Företagarna

Plats

Hotell Lassalyckan
Sanatoriebacken 10
Ulricehamn, 523 32 Sverige
+ Google Map

Detaljer

Datum:
27 oktober, 2023
Tid:
07:00 - 09:00
Webbplats:
https://www.foretagarna.se/event/vastra-gotaland/2023/oktober/ulricehamn-fredagsklubben/

Arrangörer

Näringsliv Ulricehamn AB
Företagarna

Plats

Hotell Lassalyckan
Sanatoriebacken 10
Ulricehamn, 523 32 Sverige
+ Google Map