Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Event Impact Calculator – Digital informationsträff om verktyget

25 november, 2020 @ 17:30 - 19:00

Funderar du och din förening eller företag på att arrangera ett evenemang? Då har ni säkert också ställt er frågan vad det innebär utifrån en ekonomisk, hållbar och social aspekt.

Nu bjuder vi på Näringsliv Ulricehamn in till en digital informationsträff med Riksidrottsförbundet där man presenterar och kalkylerar i prognosverktyget Event Impact Calculator.

Den 25 november kl.17.30-19.00 arrangerar vi tillsammans med SISU en digital informationsträff där Leif Johansson från Riksidrottsförbundet presenterar evenemangsverktyget Event Impact Calculator.
Prognosverktyget är ett stöd till evenemangsaktörer för att värdera evenemang utifrån en ekonomisk, social och miljömässig utgångspunkt. Verktyget ska användas som ett ”dialogverktyg” som både ger kunskap och en bild av effekterna av evenemanget. Det är inte ett verktyg som ger en komplett bild av evenemanget men ska förhoppningsvis ge en bra plattform för att kunna vägleda och underlätta att fatta kloka beslut kring att ta hem ett evenemang.

Vi på Näringsliv Ulricehamn arbetar tillsammans med övriga kommuner i Boråsregionen för att fler ska kunna arrangera olika typer av evenemang i vår region och hoppas därför att du vill vara med och lyssna och få mer kunskap kring evenemang och vad det innebär för dig som arrangör att arrangera.

Anmäl dig till helena.haglund@nuab.eu senast den 20 november. När du anmält dig kommer du att få en länk till Teams som är det forum där vi arrangerar vårt digitala möte.

Detaljer

Datum:
25 november, 2020
Tid:
17:30 - 19:00
Webbplats:
Anmälan: helena.haglund@nuab.eu

Arrangör

Näringsliv Ulricehamn AB
E-post:
info@nuab.eu

Detaljer

Datum:
25 november, 2020
Tid:
17:30 - 19:00
Webbplats:
Anmälan: helena.haglund@nuab.eu

Arrangör

Näringsliv Ulricehamn AB
E-post:
info@nuab.eu