Hyra lägenhet och flytta till Ulricehamn

Välkommen till en plats där naturen och stadslivet finns sida vid sida. Ulricehamn ligger vid sjön Åsundens norra ände. Här hittar du bland annat ett kallbadhus, en småbåtshamn och en lugn badstrand. Och inom någon kilometer från stadens centrum finns en slalombacke, längdskidspår, tennisbanor, ridhus, golfbana, fotboll och hockey. Utbudet är stort.

Funderar du kanske på att flytta till Ulricehamn och önskar hyra dig en lägenhet? Här finns ett varierat utbud. Det erbjuds hyresrätter i vår levande landsbygd. Och självklart erbjuds det hyresrätter i Ulricehamn. Många hyresfastigheter i Ulricehamn har fantastisk utsikt som de flesta inte ens kan drömma om!

Läs mer om att Bo i Ulricehamn

Om att hyra lägenhet

Att hyra en lägenhet har flera fördelar. Du behöver inte få ihop kontanter som vid ett köp av bostadsrätt eller villa. Kostnader för underhåll behöver du heller inte tänka på.

Som privatperson kan man alltid säga upp sin lägenhet med tre månaders uppsägningstid. Detta gör hyreslägenheten till en flexibel boendeform om man vill ha möjlighet att flytta med kort varsel, till exempel för att ta ett jobb eller gå en utbildning på annan ort.

Som bostadssökande söker du själv aktivt bland hyresvärdar. Flera av dem har bostadsköer som du behöver sätta upp dig i.

Kommunen äger bostadsbolaget STUBO AB som har hyreslägenheter i de flesta av kommunens tätorter. Det finns även flertalet privata värdar som hyr ut lägenheter.

Hitta din lägenhet