Bo i ditt drömboende i Ulricehamn

Vårt hem är den plats där vi ska trivas och må bra. Vi önskar att Ulricehamn är platsen för dig där du vill bo.

I Ulricehamns kommun arbetar man kontinuerligt med att ta fram planer och att se till att bostadsbyggandet ökar, tillgången till fler och varierade bostadsformer är viktigt.

Vill du bygga ditt eget drömboende med närhet till skidbacke och golfbana? Kanske hitta en sjönära lägenhet eller bo i radhus med bästa orienteringsläge?

Det kan du göra här i Ulricehamn.

Välkommen till en plats där naturen och stadslivet finns sida vid sida. Här du kan skapa det liv du drömmer om, vem du än är och vart du än vill i livet. Kom närmare staden med de stora möjligheterna. Kom närmare Ulricehamn.

Om att bygga och bo i Ulricehamn

Småstadens charm med storstadens möjligheter – Det är Ulricehamn. Sjön Åsunden sätter sin prägel på orten. Här kan du kombinera ett attraktivt boende med goda och växande arbetsmöjligheter.

Ulricehamn befinner sig i en stark tillväxtfas. Det har varit en positiv befolkningsökning flera år i rad. Företagsetableringarna ökar i antal och motorvägsförbindelsen fortsätter att bana väg för en fortsatt positiv utveckling.

Här finns allt nära till hands; konkurrenskraftiga markpriser, natur och friluftsliv vid knuten samt ett dynamiskt näringsliv med internationella kontakter. Motorvägsförbindelsen gör också att det blir en närheten till högskolor, flygplatser och flera stora städer större.

Här kan du läsa mer om Uppleva och Upptäcka Ulricehamn

Tips och information