Rådgivning och nätverk

Näringsliv Ulricehamn stöttar dig som företagare.

Här följer ett axplock av de konsulter och företag i Ulricehamn som jobbar med rådgivning, kompentensutveckling och kunskapsöverföring. Vill du och ditt företag vara med här? Skicka ett mail till info@nuab.eu.

Boge Kompetens AB

Boge Kompetens är Ulricehamns lokala företag inom bemanning, rekrytering och utbildning och de fokuserar främst på närheten till både deras kunder och anställda. De kan verksamhet och har en genuint lokal förankring med världens största kontaktnät, i Ulricehamn.

De har utbildningen du behöver. Behöver du kompetensutveckla din personal inom ledningssystem och arbetsmiljö? Behöver dina anställda förnya sina utbildningscertifikat, eller skaffa sig truckkort, utbildas inom Heta arbeten, lära sig köra hjullastare eller använda motorsåg? Då kan Boge Kompetens hjälpa till.

Genom deras nätverk av kvalitetssäkrade föreläsare ordnar de kostnadseffektiva utbildningslösningar här på hemmaplan.

Här är tre aktuella utbildningar just nu:

Ledarutbildning

Arbetsmiljöansvar för befattningshavare

Ledningssystem för ISO 9000/ ISO 14001/ Arbetsmiljö

Carolina Skyldberg – Ledarskap och utveckling

Det är genom ditt ledarskap du kan påverka och skapa resultat tillsammans med andra – och ditt ledarskap, det är du! Carolina jobbar med två träffsäkra verktyg för att utveckla ditt ledarskap.

Carolina tog steget från personalansvarig i ett byggföretag till egenföretagare för att utveckla sitt ledarskap. För att leda andra, är hennes starka tro, att man måste kunna leda sig själv först. Idag jobbar hon med att utveckla ledare, författare till boken Adoption Låta Själen läka, föreläsare och yogainstruktör.

Carolina vill bidra till en värld där vi vågar se igenom alla normer och strukturer om vem vi bör vara för att bli autentiska ledare och lita på vår egen förmåga och kraft. 2019 vann Carolina Företagarnas pris som Årets Soloföretagare i Ulricehamn. Vi på Näringsliv Ulricehamn har anlitat Carolina i rekrytering tillsammans med verktyget JobmatchTalent och vi jobbar och utvecklar vår personal med verktyget Vägen Upp.

Information om vägen upp

Information om JobMatchTalent

Om du vill göra ett Jobmatchtest- helt kostnadsfritt och utan förpliktelser – så att du konkret kan bedöma om det är intressant att använda i skarpt läge kontakta Carolina.

AB Client Development i Vegby

AB Client Development är ett konsultföretag inom affärsutveckling och startades 2012 av Sture Hellstrand.

AB Client Development erbjuder utveckling för dig och ditt företag. Det är viktigt att ständigt utveckla företaget för att öka dess konkurrenskraftigt. AB Client Development ger dig och ditt företag stöd på resan till era mål. De erbjuder ett antal tjänster inom företagsutveckling som hjälper dig öka företagets lönsamhet. Målet är att utveckla företag och personer på dess resa.

Tjänster de erbjuder:

¤ Strategiskt arbete
¤ Målstyrning för företag, organisation, individ
¤ Marknadsåtgärder
¤ Strukturella ageranden internt
¤ Affärsledningsutveckling
¤ Mentorskap
¤ Projektledning
¤ Bemanning av tjänst under viss tid
¤ Styrelsearbete
¤ Förvärvsprocesser och arbete med dotterbolag

Camiro Konsult AB

CaMiRo har drygt 20 års erfarenhet från olika säljroller och olika branscher blandat med personalansvar, planering och genomförande av säljstrategier, säljcoachning och kundbearbetning.

CaMiRo konsult AB är specialist på säljprocessens alla steg.

De coachar och utbildar inom säljmetodik, allt från första kundkontakt till uppföljning och avslut. De gör kundkontakter till affärer.

CaMiRo är ett stöd i rekrytering av säljare. De stöttar, ger råd och avlastar i rekryteringsprocessen för att behålla effektivitet och lönsamhet. Tiden som ofta uppstår mellan två anställningar gör att försäljningen tappar tempo. CaMiRo stöttar upp som operativ säljare när “glappet” uppstår och kan finnas med i coachning och introduktion av den nyanställda säljaren.

CaMiRo har mångårig erfarenhet av ledarskap och operativt arbete inom produktförsäljning och tjänsteförsäljning från olika branscher, allt ifrån charkprodukter till revisionstjänster.

CaMiRo konsult AB bidrar till en fortsatt utvecklande och inspirerande framtid.

Bli den ni kan vara med Flow By Sandra​

Vi människor är bra på det vi älskar och har talang för. Vi får energi av det och kan inspirera andra med det. Vi behöver inte låtsas, göras oss till eller lägga extra kraft – det syns, känns och upplevs när vi är motiverade och gör det vi älskar.

Sandra Lekse och personen bakom Flow By Sandra har en bakgrund som elitidrottare inom fotboll och har under hela henns civila karriär arbetat med ledarskap och försäljning i stora och små organisationer. Inom försäljning har hon både arbetat direkt mot slutkund och med produkter och tjänster i större processer med business mot business.

Glädje och passion gör att lätt är rätt och att rätt är lätt. Att följa sina äkta drivkrafter eller inte är skillnaden mellan framgång och misslyckanden, mellan vilja och ovilja och mellan ork och utmattning.

POW Zoulution – Karriärcoachning med JobMatch Talent

Adela driver ett eget konsultbolag: POW Zoulution Sweden, med fokus på hälsa, karriär och utveckling. Hon är certifierad JobMatch Talent-användare och har bl a använt testet i samband med karriärutveckling, rekrytering och coachning.

Hennes arbetsplats sedan 10 år tillbaka är det egna företaget POW Zoulution där hon arbetar med Individ-, Verksamhets- och Samhällsutveckling. Adelas coaching finns omnämnd i två böcker ”Vad fan ska jag göra med mitt liv” och ”Adoption, att läka själen”. Hon är utöver det styrelseledamot och politiskt förtroendevald som gruppledare, ledamot i KS och KF samt Liberala Kvinnor. Adela är grundare till POW-nätverket för kvinnliga ledare och företagare.

För dig och ditt företag finns hjälp att få

För dig som företagare finns det många olika organisationer som kan vara behjälpliga på olika sätt. Här har vi samlat några av de som är verksamma lokalt och regionalt och stöttar dig med rådgivning eller där du kan vara med i olika nätverk.

I samarbete med lokala och regionala aktörer, till exempel Företagarna i Ulricehamn, Västsvenska Handelskammaren, Ulricehamns kommun och IUC genomför vi olika aktiviteter och arrangemang som vänder sig till dig som företagare. Det kan vara frukostmöten, företagsnätverk, utbildningar, seminarier och föreläsningar.

Rådgivning

Nätverk

Utbildning

Välkommen kontakta oss!

Camilla Palm - personal

Camilla Palm

VD/Näringslivschef

Telefon: 0321- 59 59 62
camilla.palm@nuab.eu

Övergripande ansvar för alla verksamheter inom bolaget.

Patrik, landsbygdsutvecklare

Patrik Andersson

Näringslivs- & Landsbygdsutvecklare
Projektsamordnare

Telefon: 0321-59 59 67
patrik.andersson@nuab.eu

Arbetar med näringslivs- & landsbygdsutveckling och är kontaktperson mot Landsbygdsalliansen och övriga utvecklingsgrupper i Ulricehamns Kommun.

Dag Andersson

Näringslivsutvecklare

Telefon: 0321-595963
dag.andersson@nuab.eu

Arbetar med näringslivsutveckling och etableringar.